Advert

Uğur Okulları Mezunlarını Uğurladı

Uğur Okulları Mezunlarını Uğurladı
Bu içerik 780 kez okundu.
Ergani Uğur Okullarının 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı lise son sınıf Teknoloji Lisesi Öğrencilerinin 3. ve Uğur Okulları Anadolu ve Fen Lisesi 5. mezuniyet töreni bir düğün salonunda düzenlenen programla gerçekleşti.
Öğrencilerin yer aldığı mezuniyet Programı okul birincilerinin ödüllerinin verilmesi, diplomaların dağıtılması, öğrencilerin havai fişek eşliğinde kep fırlatmasının ardından öğrencilerin halay çekmesiyle sona erdi.
UĞUR OKULLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR
Uğur Okulları Kampüs Müdürü Hamza Özkan,
“Ergani Uğur Anadolu Lisesi bu yıl 82 Öğrenciyi mezun ederek 5.mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Teknoloji Lisesi ise bu yıl 120 öğreci kep fırlatma heyecanı yaşayarak 3. mezunlarını Uğur okulları olarak uğurladık.
Uğur okullarında öğrencilerimizin bilgiden önce öğrendikleri sevgi, saygı, özveri, dostluk öğrencilerimizin aklından çıkmayacaktır. Mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum, yolları bahtları açık olsun.” dedi.
Mezuniyet programının ardından birçok öğrenci doyasıya eğlenerek sevinçlerine renk katarak mezuniyet gecesini noktaladılar. Barış TAŞTEKİN
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!