Advert

Ergani Belediye Eş Başkanları’ndan 3 dilde bayram mesajı

Ergani Belediye Eş Başkanları’ndan 3 dilde bayram mesajı
Bu içerik 919 kez okundu.

Ergani Belediye Eş Başkanları Birsen Azak Bayar ile Şiyar Güldiken, Kurban Bayramı vesilesiyle Türkçe, Kürtçe ve Zazaca dillerinde kutlama mesajı yayımladı.
Azak ile Güldiken’in mesajı şöyle:
Kurban Bayramını, Ortadoğu’da halkların yaşadığı acılar, Türkiye ve bölgemizde derinleşen toplumsal sorunlar, ekonomik ve siyasi krizler gölgesinde karşılıyoruz. Umudumuz, dileğimiz ve mücadelemiz; savaşsız, sömürüsüz ve özgür yaşamdan yanadır. Bu vesileyle eşitlik, özgürlük ve barış getirmesi temennisiyle halklarımızın Kurban Bayramını kutluyoruz.
ERGANİ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI
BİRSEN AZAK BAYAR - ŞİYAR GÜLDİKEN
Ma bi dejanê şarê Anatolîaya Mîyanêne, bi problemanê komelkî yê herêma ma û Tirkîya, ma sîya înan de dekewenê Roşanê Qurbanî. Hêvîya ma, waştiş û mucadeleyê ma seba cuyêka azad a. Bi hêvîya ke no roşan bibo wesîleyê aştî aramî û birayîye Roşanê Qurbanî bimbarek bo 
HEMŞAREDARÊ ERXENΠ
BÎRSEN AZAK BAYAR - ŞÎYAR GULDÎKEN
Em Cejna Qurbanê di bin sîya êşên ku gelên li Rojhilata Navîn dijîn, pirsgirêkên civakî yên li Tirkîyê û herêma me kûrtir dike , krîzên aborî û sîyasî de pêşwazî dikin. Hêvî, daxwaz û têkoşîna me ji bo jîyana azad, bê şer û bê kedxwarî ye. Bi vê munasebetê em Cejna Qurbanê li gelê xwe pîroz dikin, bi hêvîya ku bibe sedema wekhevî, azadî û aştîyê.
HEVSEROKÊN ŞAREDARÎYA ERXENÊ
BÎRSEN AZAK BAYAR - ŞÎYAR GÜLDÎKEN

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi