Advert

Ergani'de Kurban Bayramı Kutlamaları

Ergani'de Kurban Bayramı Kutlamaları
Bu içerik 1848 kez okundu.

Ergani ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla halka açık bayramlaşma programı yapıldı.
Ergani Öğretmenevi lokalinde düzenlenen törene Ergani Kaymakam Ahmet Karaaslan, Garnizon  Komutanı Binbaşı Rafet Çakmak, Jandarma komutanı Yarbay Yusuf Avcı, Tabur Komutanı Binbaşı Halilcan Yazal,  ilçe Emniyet Müdürü Alp Ay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Karaaslan, programda yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve kardeşliğin en üst seviyede yaşandığı dini bayramlardan biri olan Kurban Bayramına kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Karaaslan, Benim bugün burada sizlerle son bayramım. Yaklaşık üç yıldır  Ergani'ye hizmet etmek ve  görev yapmaktan mutluluk duydum. Bundan sonrada Türkiye'nin başka bir ilinin başka bir ilçesinde görevimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Erganimize Atanacak yeni Kaymakam arkadaşımıza Başarılar diliyorum dedi.
Tüm Müslüman aleminin ve Erganililerin Kurban Bayramını kutlayan Karaaslan, herkese ailesiyle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini diledi. Kaymakam Karaaslan, programın ardından ilçe Jandarma Komutanlığı ve ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ergani Devlet Hastanesini ziyaret eden Karaaslan, hastaların bayramını kutladı.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi