Advert

Ergani Kaymakamlığına Kadir Ulusoy atandı

Ergani Kaymakamlığına Kadir Ulusoy atandı
Bu içerik 501 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararname ile Türkiye genelinde yüzlerce kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirilirken, Diyarbakır’da da 7 kaymakam ile 2 vali yardımcısının görev yeri değişti, yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Kararnameyle Diyarbakır’ın Kayapınar, Ergani, Bismil, Yenişehir, Çınar, Çermik ve Hani kaymakamları değişti. 

Kaymakam Kadir Ulusoy kimdir?

 1986 yılında Afyonkarahisar İli Çay ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini burada tamamladı. 2009 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Farklı sürelerle çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştıktan sonra 2015 yılında Ordu Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Ordu’da İl stajını, Adana/Kozan’da ve Kocaeli/Kartepe’de refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesi’nde yurtdışı stajı tamamladıktan sonra; 103. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarılı olarak bitirerek; 2017-2019 yılları arasında Aksaray/Gülağaç ilçesinde, 2019-2021 yılları arasında Bingöl/Adaklı ilçesinde görev yapmıştır.

Ergani  Kaymakamlığı görevine atanan Sayın Kadir ULUSOY evli ve 1 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.       

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı