Advert

“Yazın Tadını Kitaplarla Çıkar”

“Yazın Tadını Kitaplarla Çıkar”
Bu içerik 2109 kez okundu.

Ergani Dicle mahallesinde  bulunan Orman parkta düzenlenen kitap okuma etkinliği büyük ilgi gördü.

Ergani ilçe merkezinde bulunan Ormanpark, gönüllü  bir grup öğretmenin öncülüğünde düzenlenen "YAZIN TADINI KİTAPLARLA ÇIKAR" adlı kitap okuma kampanyasıyla renklendi. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurularla başlatılan etkinlik, kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı, geniş bir katılım ve ilgiyle karşılandı.

Etkinliğin amacını açıklayan öğretmenler, kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve özellikle yaz aylarında parklarda benzer etkinliklerin artmasını teşvik etmek istediklerini belirttiler. Çocuklar, gençler ve yetişkinlerden oluşan kalabalık bir grup, kitaplarını alıp Park Ormanı'na akın etti.

Etkinliğe iki çocuğuyla katılan bir vatandaş:  Etkinliği duyunca kitaplarımızı alıp çocuklarımla biz de katıldık. Evde çocuklarımızın elinden telefonu alamıyoruz, kitap okutamıyoruz. Ama burada okumak çok keyifli oldu. Dağıtılan hediyeler çocukları motive etti. Bu güzel etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. İnşallah devamlı hale gelir." dedi.

Etkinlik bir saat süresince devam etti ve katılımcılar arasında yapılan kura çekimi sonucunda birçok kişiye kitap hediye edildi. Park Ormanı'nda gerçekleştirilen bu etkinlik, kitap okuma tutkusunu yaşatmak ve toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor