Advert

Çöp kamyonları koku saçıyor

Çöp kamyonları koku saçıyor
Bu içerik 826 kez okundu.

Ergani Belediyesi cadde ve sokak aralarında konteynerlerde bulunan çöpler günün belirli saatlerinde düzenli aralıklarla toplanıyor.  Ergani  Belediyesi bunu düzenli olarak yapıp mahallede çöp bırakmazken, bu sırada kamyondan ve çöp konteynerlerından sızan çöp suları ise vatandaşın tepkisine neden oldu. 
Görevleri biten çöp kamyonları daha sonra otogarın arkasında belediye ait bakım atölyesinde araçlarını yıkıyor.  Yıkanan araçlarda   sızan çöp suyundan dolayı koku oluştuğunu ve sineklerin arttığını söylediler. 
Çöp kamyonlarının  her akşam üstü belediyeye ait bakım servisinde yıkandığını belirten mahalle sakinleri, “Yıkanan araçlardan  sızan sulardan dolayı cadde pislik içinde kalıyor. Bakım servisinde yıkanan araçlar için bir kanal oluşturulmasını ve sızan suların kanala  akması lazım. Yoksa, çok sağlıksız bir ortam var. Belediyenin buna bir önlem alması gerekiyor. Bir mahalleyi çöpten arındırırken diğer mahalleye  pislik yayıyor. Yıkanan her çöp kamyonu,  her yere çöp suları akıttığı için mahalle de kokudan geçilmiyor. Buna acilen bir önlem alınması gerekiyor. Aksi taktirde sokakta oynayan çocuklar hasta oluyor. Biz bunun yıkanan kamyondan sızan sudan olduğunu düşünüyoruz. Çünkü çocuklar bu sokaklarda oynuyor” dedi.
Eshat TAŞTEKİN

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Kayıp Narin'in son sözü ortaya çıktı! İşte 43 dakikanın sırrı
Kayıp Narin'in son sözü ortaya çıktı! İşte 43 dakikanın sırrı
Erkılınç: İlanlardaki azalmaya el birliği ile çözüm bulmalıyız
Erkılınç: İlanlardaki azalmaya el birliği ile çözüm bulmalıyız