Advert

Ergani Kaymakamı Kadir Ulusoy Göreve Başladı

Ergani Kaymakamı Kadir Ulusoy Göreve Başladı
Bu içerik 1395 kez okundu.

2 Temmuz 2024 tarihinde Resmî Gazete ’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Ergani ilçe kaymakamlığına atanan Kadir Ulusoy, görevine başladı.
Burdur ili Gölhisar ilçesi Kaymakamı iken Ergani Kaymakamlığına atanan Kadir Ulusoy, makamına oturarak göreve başladı.
Ergani’nin daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten yeni kaymakam Kadir Ulusoy şunları ifade etti:
“26 Temmuz itibariyle Ergani Kaymakamlığı görevimize başladık. 
Ergani güzel bir ilçe. İnşallah bu güzelliklere biz de çalışmalarımızla katkı sunmaya gayret sunacağız. Ergani’ye atandığım için mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizim için şans.  Ergani gibi güzel bir ilçe  tarihi anlamında, hem de coğrafi anlamında çok güzel bir bölgesindeyiz. İnşallah bizler de bu güzelliklere güzellik katmaya çalışacağız. Kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, köy ve mahalle muhtarlarımızla ile birlikte uyumlu ve gayretli bir dönem yaşamak istiyoruz. Ergani’yi daha iyi bir noktaya ulaşabilmesi için sıkıntılarını, sorunlarını çözülebilmesi adına gece gündüz demeden, çalışmaya gayret edeceğiz. Tüm Ergani’li vatandaşlarımıza yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kapımız, gönlümüz her daim herkese açık. İnşallah vatandaşlarımızdan gelen talep ve isteklere zamanında hızlı çözümler üretebiliriz” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak