Advert

Biletini iptal edince katliam gibi kazadan kurtuldu

Biletini iptal edince katliam gibi kazadan kurtuldu
Bu içerik 700 kez okundu.
Ankara'da sabah saatlerinde 9 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı otobüsün yolcu listesinde adı olan Faruk Kaya'nın, son anda biletini iptal ettirdiği öğrenildi.

Ankara'da 9 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin yaralandığı kazada otobüsün yolcu listesinde ismi bulunan Faruk Kaya'nın (18) Ağrı'dan yola çıkan otobüsün yolda arıza yaptığı ve gecikeceğinin telefonla bildirilmesi üzerine biletini iptal edip, başka bir firmadan bilet aldığı ortaya çıktı.

Başka bir otobüsle Manisa'ya giden Faruk Kaya, yoldayken kaza haberini aldığını söyledi.

"BİLETİ İPTAL ETMEM YAŞAMAMI SAĞLADI"

Faruk Kaya "Ankara’dan Manisa’da yaşayan arkadaşımın yanına gidecektim. Gece saat 02.00'de biletim vardı; ancak firma beni aradı ve otobüsün arıza yaptığını, saat 04.00 gibi geleceğini söyledi. Ben de biletimi iptal ederek, başka firmadan bilet aldım. Zaten otobüs daha Ankara’dan çıkmadan kaza olmuş. Son anda biletimi iptal etmem yaşamama sebep oldu. Ben de şaşkınlık içindeyim, kendim için mutluyum; fakat yolcular için üzgünüm" diye konuştu.

İKİNCİ ŞOFÖR GÖZALTINDA

Öte yandan kazadan yaralı kurtulan otobüsün ikinci şoförü, Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin tamamlanması ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Kaynak:HABER MERKEZİ

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...