Advert

Ergani'de düğün çıkışı kahreden ölüm!

Ergani'de düğün çıkışı kahreden ölüm!
Bu içerik 5297 kez okundu.

 Ergani ilçesinde dün akşam bir yakınının düğününe giden Şefik Karaaslan, düğün çıkışı bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ergani ilçesinde, Şefik Karaaslan (55), dün akşam saatlerinde gittiği bir yakınının düğününden çıktıktan sonra bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Karaaslan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Çermik Yolu üzerindeki bir düğün salonunda düzenlenen akrabasının düğününe katılan 55 yaşındaki Şefik Karaaslan, dün akşam saat 20.00 sıralarında, düğün çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralanan Karaaslan, çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen ambulansla Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen Karaaslan, kurtarılamadı. Otopsisi yapılan Karaaslan, Ergani ilçesine bağlı Ortayazı Mahallesinde toprağa verildi. Polis, inceleme başlattı.

Öte yandan yaklaşık 4 ay önce Şefik Karaaslan, evinin bulunduğu Çermik karayolundan, Ortayazı Mahallesi'ne giderken kendi kullandığı otomobilinin bir anlık kontrolünü kaybetmesi sonucu otomobiliyle birlikte şarampole yuvarlandığı öğrenildi. Bu kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Karaaslan'ın dün akşam yaşanan talihsiz kaza sonucu hayatını kaybetmesi, sevenleri arasında üzüntüye neden oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...