Advert

Eş başkanlar tarım işçileriyle bir araya geldi

Eş başkanlar tarım işçileriyle bir araya geldi
Bu içerik 1580 kez okundu.

Ergani Belediye Eş Başkanları Şiyar Güldiken ve Birsen Azak Bayar, ilçedeki tarımsal faaliyetleri desteklemek amacıyla turşuluk kornişon hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Ziyaretlerinde çiftçilerin çalışmalarını yerinde inceleyen Eş başkanlar  üretim süreci hakkında bilgi aldı.
Yüksek verimlilik ve kaliteli ürün elde etmek için büyük emek ve özveriyle çalışan çiftçilere destek olmak adına yapılan ziyarette, Eş Başkanlar Güldiken ve Azak Bayar, üreticilerin hasat süreçlerine dair gözlemlerini paylaştı ve onlara teşekkür etti. Ziyaret sırasında çiftçilerle sohbet eden Eş Başkanlar, yerel tarımın sürdürülebilirliğini artırmak ve üreticilerin karşılaştığı zorlukları anlamak adına çeşitli sorular sordu.
Ziyaret sonrası Eş Başkan Birsen Azak Bayar, “Tarım, Ergani’nin ekonomisinde büyük bir rol oynuyor ve çiftçilerimiz, bu sektörün bel kemiğini oluşturuyor. Bu nedenle, onların emeğini ve gayretini takdir ediyoruz. Turşuluk Kornişon üretimi gibi önemli tarım faaliyetlerini desteklemek için Ergani Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanlarında olacağız,” ifadelerine yer verdi.
Eş Başkanlar  Kornişon  Topladı
Ziyaretin en dikkat çekici anlarından biri, Eş Başkanlar çiftçilerle birlikte kornişon toplama faaliyetiydi. Eş Başkanlar, topladıkları kornişon tarımsal üretimin zorluklarını yerinde görme fırsatı buldu.
Ziyarette, işçilerin talep ve sıkıntılarını dinleyen eş başkanlar, çiftçilerden de ürün hasadı hakkında bilgi alarak,  çiftçilere sezonun bereketli geçmesi temennisinde bulundu.
Ardından İşçilere, eldiven ve şapka dağıtan eş başkanlar, işçilerle beraber kornişon salatalık toplayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...