Advert

İstanbul’daki Erganililer piknikte buluştu

İstanbul’daki Erganililer piknikte buluştu
Bu içerik 1447 kez okundu.

İstanbul’daki Erganilliler Derneği piknikte buluştu
İstanbul Erganililer kültür ve dayanışma derneği 3.Piknik Festivalinde buluştular.
 Erganilliler Derneğ 3.Piknik Festivalin Erganilii Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve ailesiyle birlikte, İstanbul’da yaşayan iş adamları ve esnaflar büyük bir ilgi gösterek piknikte buluştular. 


İstanbul Erganililer kültür ve dayanışma derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhlis Orak; "Değerli Erganililer, Değerli katılımcılar, Bu yıl da geleneksel 3, piknik şölenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik ve sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizi bu etkinlikte buluşturmak, bizim için her zaman bir onur kaynağı olmuştur. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi adına büyük önem verdiğimiz bu etkinliklerin, her geçen yıl daha da kalabalık ve anlamlı hale gelmesi bizleri sevindiriyor.
Bu özel günde bizimle olan tüm hemşehrilerimize, desteklerini esirgemeyen dernek yönetimimize ve gönüllülerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler, toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biridir. İstanbul'daki tüm hemşehrilerimizi daha sık bir araya getirmek ve ortak değerlerimizi paylaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Katılımınız ve destekleriniz için tekrar teşekkür eder, bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere diyorum."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Sezgin Tanrıkulu'ndan Narin’in köyüne cesaret çağrısı
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...
Narin amcası tarafından öldürülmüş olabilir...