Advert

Ergani’de eş başkanlar yurttaşlarla buluştu

Ergani’de eş başkanlar yurttaşlarla buluştu
Bu içerik 603 kez okundu.

 Ergani ilçe belediyesi Eş Başkanları Şiyar Güldiken ve Birsen Azak Bayar, ile Meclis Üyeleri, Macera Parkı ve Orman Parkında halkla bir araya geldi.
31 Mart’ta yapılan seçimden sonra göreve gelen DEM Partili Belediye Eş Başkanları o günden bu yana Ergani'de bulunan köy ve mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde gözlemleyerek, şehir merkezi ve mahallelerde bulunan parklarda incelemelerde bulunup, halkla iç içe bir çalışma yürütüyor.
Ergani Belediyesi'nin 5 Haziran’dan itibaren başlattığı Temizlik Kampanyası kapsamında “Ergani’yi seviyoruz, kirletmiyoruz” sloganıyla yürütülen sosyal farkındalık çalışmasının bu sefer ki adresi Macera Parkı ve Orman Park oldu.
Eş Başkanlar Şiyar Güldiken ve Birsen Azak yurttaşların Ergani'de ve diğer yerlerde daha kaliteli vakit geçirebilmeleri için Ergani'de yapılacak olan tüm çalışmalarda ve park alanlarında gerçekleşecek olan projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Parkların, insan yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyenler için önemli birer nefes alma alanı olduğuna dikkat çeken Eş Başkanlar, yeşil alanların artırılması ve mevcut parkların iyileştirilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti.
İncelemeler sırasında Eş Başkanlar, parkların mevcut durumunu yerinde görerek yapılması gereken yenilikleri değerlendirdiler. Yapılacak olan tüm projelerle ilgili yurttaşların görüşlerine de önem veren Eş Başkanlar, “Ergani halkının beklentilerini önemsiyoruz ve onların talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Ergani’yi ve parklarımızı daha modern, kullanışlı ve estetik hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Yapılacak olan projelerimizi en kısa sürede hayata geçmesi için gerekli adımları atıp Ergani de daha yaşanabilir bir hale gelmesi için halkımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak