Advert

Diyarbakırlı kaymakam Salihli'de halkın gönlünü fethetti

Diyarbakırlı kaymakam Salihli'de halkın gönlünü fethetti
Bu içerik 874 kez okundu.
Salihli ilçe Kaymakamlığına atanan Diyarbakır Çüngüş doğumlu Ali Güldoğan, ilçede çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

 Son Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Manisa Salihli ilçe Kaymakamlığına atanan Diyarbakır Çüngüş doğumlu Ali Güldoğan, ilçede vatandaşların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

İlçede göreve başladığı günden bugüne esnaf ve ev ziyaretleri yapan Kaymakam Ali Güldoğan vatandaşlarla hemen hemen her gün bir araya gelip sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor.

Kaymakam Ali Güldoğan kimdir?

1977’de Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yaklaşık 2 yıl İstanbul Barosunda avukat olarak görev yaptıktan sonra Gaziantep Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı.

Kaymakam vekili olarak Tokat İli Niksar ve Sulusaray İlçelerinde görev yaptı. Akabinde yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemini yerinde incelemek amacıyla bir yıllığına İngiltere’nin başkenti Londra’ya gönderildi.

Yurda döndükten sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlık Kurs programına çağrıldı. Sırasıyla Trabzon/Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Çaykara Kaymakam Vekilliği, Hozat Kaymakamlığı, Sinanpaşa Kaymakamlığı (2009-2010 askerlik vazifesi) ile Tunceli ve Mardin Vali Yardımcısı görevlerinde bulundu. Mardin Havalimanı Mülki İdare Amirliği ve Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı, Muğla-Dalaman Havalimanı Mülki İdare Amirliği ve Muğla İli Dalaman Kaymakamlığı görevlerini yaptı.

Son olarak, Amasya-Merzifon Havalimanı Mülki İdare Amirliği ve Merzifon Kaymakamlığı görevini yürütmekte iken Cumhurbaşkanlığının 01.07.2024 tarih ve 2024/187 sayılı atama kararı ile Salihli Kaymakamlığına atandı.

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Güldoğan, ikinci üniversiteyi Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde devam etmekte olup, Uzm. Dr. Özge Güldoğan ile evli ve dört çocuk babasıdır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor