Advert

Batman Ziya Gökalp Ortaokulunda öğrenciye darp

Batman’da Deprem Panikinde Darp İddiası: Baba Suç Duyurusunda Bulundu

Batman Ziya Gökalp Ortaokulunda öğrenciye darp
Bu içerik 306 kez okundu.

**Batman’da Deprem Panikinde Darp İddiası: Baba Suç Duyurusunda Bulundu**

Malatya’da meydana gelen depremin etkisini hisseden Batman'da yaşanan panik sırasında, bir öğrencinin darp edildiği iddiası gündeme geldi. Ziya Gökalp Ortaokulu’nda eğitim gören U.D.A. isimli öğrenci, deprem sonrası sınıftan çantasını almak istediği sırada bir idareci tarafından darp edildiğini öne sürdü. Olayla ilgili açıklamada bulunan öğrenci velisi Mehmet Sıddık Avşar, yaşananları şöyle anlattı: 

“Deprem sonrası okullar tatil edilince çocuklarımızı almak için okula gittik. Oğlum bahçedeydi, çantasını alıp gelmesini istedim. Öğretmeninden izin alarak sınıfa gitmeye çalıştı ancak bu sırada müdür yardımcısı Ş.D., oğlumun boynunu sıkarak onu sınıfa sokmadı.”

3 Günlük Rapor Verildi

Baba Avşar, oğlunun boynunda kızarıklık ve şişlikle ağlayarak yanına geldiğini belirtti. Hemen hastaneye giderek darp raporu aldıklarını ve çocuğuna 3 günlük istirahat raporu verildiğini söyledi. Avşar, yaşanan olayla ilgili olarak adli makamlara başvurduğunu ifade ederek, “Deprem gibi bir felaketin yaşandığı panik anında bir idarecinin böyle bir davranışta bulunmasını kabul edemiyorum. Hukuki yollarla hakkımızı arayacağız” dedi.

Kaynak Batman Çağdaş Gazetesi

Ziya Gökalp Ortaokulu Batman darp Şiddet dayak şikayet darp edildi öğrenci okul batman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor