Advert

Karadaş’tan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Karadaş’tan Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Bu içerik 284 kez okundu.

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Serdal Karadaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Karadaş, Kamu yararına yönelik hizmetlerini gerçekleştiren gazetecilerin aynı zamanda yerelden genele sosyal, kültürel, ekonomik gelişim açısından da şehrimizin büyümesine, kalkınmasına doğrudan katkı sunduruyor.
“Gazetecilik,  her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakârlığıyla icrası zor, vicdanı olma vasfını elinde bulunduran nadide mesleklerden biridir.
İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli kişilerdir.
İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olurlar. Bu açıdan gazetecilerin, yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır.
Yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim.”dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Selahattin Demirtaş'tan
Selahattin Demirtaş'tan "tokalaşma" açıklaması
Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor