Advert

Vatandaşa Araç Muayene istasyonu Eziyeti

Ergani'de gezici araç muayene istasyonu hakkındaki şikA¢yetler bitmek bilmiyor. Araçlarını muayeneye götüren vatandaşlar, istasyonun keyfi uygulamaları karşısında mağdur edildiklerini belirterek duruma tepki gösterdiler.

Vatandaşa Araç Muayene istasyonu Eziyeti
Bu içerik 3396 kez okundu.

iddialara göre, yapılan muayene sonucunda düzeltilmesi gereken unsurlar sürücüler tarafından sanayi sitesinde tamir edilerek sağlam bir şekilde yeniden muayeneye sokulduğunda, araçlar muayene istasyonunda arızalı çıkartılıyor.
"SANAYiDE SAĞLAM ÇIKAN ARAÇ, MUAYENEDE ARIZALI ÇIKIYOR"
Ulaştırma bakanlığı denetiminde haftanın belirli günlerinde Ergani tren istasyonu civarında hizmet veren gezici araç muayene istasyonu sürücüleri mağdur ediyor. Araçlarının muayenesi için saatlerce sıraya giren sürücüler eksiklikleri tamamlayıp kontrol için gittikleri yeni muayeneden tekrar olumsuz yanıt aldıklarını belirterek mağdur edildikleri gerekçesiyle araç muayene istasyonunu protesto ettiler. Ergani'deki gezici araç muayene istasyonu tarafından uygulanan keyfiyetin vatandaşları mağdur ettiğini belirten Tahir Yıldız, "Burada yapılan muayene sonucunda araç egzozunda hata çıkıyor. Sonra sanayiye gidip oradaki ölçüm cihazlarıyla kontrol ediyoruz, bir bakıyoruz ki; araç muayene istasyonunda hatalı çıkan egzoz, sanayide hatasız çıkıyor. Bu şekilde defalarca gidip geliyoruz ve her girişte para ödüyoruz. işimizi gücümüzü bıraktık, sanayi sitesi ile bu çamurlu yerde bulunan araç muayene istasyonu arasında mekik dokuyoruz. Onlarca kişiyi bu şekilde mağdur ederek haksız rant sağlıyorlar. Birilerinin buna dur demesi gerekir" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!