Advert

Bölgede hayat durdu

Abdullah A–calanç™ın Kenyaç™da yakalanıp Türkiyeç™ye getirilişinin yıl dönümünde bölgede hayat adeta durdu. Bölgedeki bütün il ve ilçelerde kepenkler neredeyse tamamiyle açılmazken, okullar boykot edildi ve kontaktlar kapatıldı.

Bölgede hayat durdu
Bu içerik 3275 kez okundu.

Diyarbakır, Mardin, Urfa, Batman, Şırnak, Van, Hakkari, Ağrı, Muş, Kars, Iğdır il ve ilçelerinde fırın ve eczaneler dışında esnafın neredeyse tamamı kepenk açmazken okullar da boykot edildi.



Diyarbakıd’da 15 Şubat'ı protesto etmek amacıyla hayat neredeyse durdu. 4 merkez ilçenin tamamında neredeyse tüm kepenklerin kapalı olduğu kentte sokak başlarında gruplar halinde vatandaşlar toplanmış durumda. Halkın BDP'nin çağrısı üzerine üzerlerine kırmızı giysiler giydikleri görüldü. BDP tarafından yapılacak yürüyüş öncesi kentte büyük bir sessizlik hakim. Merkez Bağlar ilçesinin en işlek caddeleri olan Sento, Emek, Barış, Koşuyolu caddeleri; Kayapınar'ın Huzurevleri ve Diclekent Bulvarı, Sur'un Çarşiya Şewitî ve Balıkçılarbaşı ile Yenişehir'in istasyon Bulvarı, Ofis, Şehitlik gibi birçok semt ve caddesindeki esnaf kepenk açmadı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi