Advert

Soyunma odasına biber gazı

Diyarbakırç™da mücadele eden Amatör Lig ekiplerinden Gazilersporç™un dün Beyaz Tebeşir sahasında Yeni Yolsporç™la yaptığı karşılaşmanın ardından soyunma odasına giren polisler, burada bir kulüp yöneticisi ile 2 futbolcuyu darp etti. Kulüp Başkanı Talip Sü

Soyunma odasına biber gazı
Bu içerik 3651 kez okundu.

DiYARBAKIR’da dün Beyaz Tebeşir sahasında Gazilerspor ile Yeni Yolspor arasında yapılan Amatör Lig müsabakasının ardından soyunma odasına giren polisin, Gazilerspor yöneticisi Edip Kocabük ve futbolcuları Güney Pak ile Sinan Yıldırım’ı darp ettiği ileri sürüldü.

Konuya ilişkin Yenigün’e açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Talip Sümbül, şunları söyledi:

“Maç öncesi polislerin kendi aralarında kulübümüzün ‘sarı, kırmızı ve yeşil’ olan forma rengi yüzünden futbolcuların araya alıp dövülmesi gerektiğini konuştuklarını duyduk. Bunun üzerine, maçın ardından soyunma odasının önüne gelen polisler, iki oyuncunun kendilerine küfrettiğini iddia ederek, bu kişilerin kendilerine teslim edilmesi gerektiğini söylediler. Bizim böyle bir şey olmadığını savunmamız üzerine de, kapıyı yumruklayıp, tekmelediler. Daha sonra gelen ve 10 Nisan Polis Karakolu amiri olduğunu söyleyen kişi, ‘Size söz veriyorum futbolcularınıza zarar verilmeyecek’ dedi. Ben de bunun üzerine kapıyı açtım. Ancak kapıyı açar açmaz içeriye biber gazı atıp, silah dipçikleri ve küfürlerle saldırmaya başladılar. Daha sonra da içimizden iki kişiyi alıp, dışarıda dövmeye başladılar.”

“Biber gazı kendiliğinden patlamış”

Olayda kulüp yöneticilerinden Edip Kocabük ile futbolcular Güney Pak ve Sinan Yıldırım’ın yaralandığına dikkat çeken Sümbül, “Olay yerine ambulans da geç geldi. 3 arkadaşımız hastanede tedavi altına alındı. Polisler karakolda ise, biber gazının kendiliğinden patladığını savundular. Biber gazı durup, durduğu yerde nasıl patlıyor? Bunu bir açıklasınlar. Hastaneden raporumuzu ve video kayıtlarını alıp, mahkemeye başvuracağız” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
Naci Görür’den rahatlatan deprem açıklaması: Endişe yok
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor
‘Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’ aktiviteleri devam ediyor