Advert

Gönül Kapısı Umut Olacak

Ergani ilçesinde bir yılı aşkın süredir kurulan Gönül Kapısı Derneği üstlendiği sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde kongre sürecinden geçen derneğin yeni başkanı Vahit Güvensen, önümüzdeki günlerde hayata

Gönül Kapısı Umut Olacak
Bu içerik 3293 kez okundu.

 

Yeni yönetimiyle iddialı projeler eşiğinde bulunan Ergani Gönül Kapısı Derneği Başkanı Vahit Güvensen, derneğin önceki başkan ve yöneticilerine yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, yeni hedeflerini Ergani Haber’e değerlendirdi. Derneği kurmaktaki amaçlarının toplum olarak yaşanan sıkıntıları kolektif çalışmalarla aşmak olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Vahit Güvensen, şunları söyledi; “Dernek olarak, ilçemizdeki sosyal projeler içerisinde bulunarak özellikle bayan ve genç kardeşlerimize yönelik istihdam projeleri üzerinde yoğunlaşacağız. ilçemizdeki sosyal sorunların çözümünde de; çözümün bir parçası olabilmek adına yönetimimizle birlikte elimizden gelen çabayı sarf ederek çözüm önerileri ve pozitif katkılar sunmaya çalışacağız” dedi.

“KADINLARIMIZI SOSYAL VE TOPLUMSAL HAYATA KAZANDIRIYORUZ”

            Dernek olarak hayata geçirecekleri ilk projenin kadınların sosyal ve toplumsal hayata geçirmek adına hazırlanan; “Kadınlarımızı sosyal ve toplumsal hayata hazırlıyoruz” projesini hayata geçireceklerini ifade eden Güvensen, “Yakın zaman önce derneğimizin hazırladığı bu projenin kısa zamanda hayata geçirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Projemizin hayata geçirilmesi için çeşitli kurumlarımızdan önemli ölçüde destek aldık. Aldığımız bu destek ve azimle hayata geçireceğimiz bu proje sayesinde ilçemizdeki kadınlarımıza kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlayacak imkânlar sunacağız. Bu projemizden ortalama yüz bayan yararlanabilecek. Bu projemizin hazırlanma aşamasında katkılarını bizlerden esirgemeyen ve onay aşamasında desteklerini beklediğimiz ilçe Kaymakamlığımıza şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi