Advert

Hizmette Sınır Yok

Ergani Belediye Başkanlığı vatandaşa hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın; "Hizmetlerin sınırı yok, hizmetin biri biter, biri başlar.''

Hizmette Sınır Yok
Bu içerik 3203 kez okundu.

 

Hizmette sınır tanımayan Ergani Belediyesi, yol düzenleme çalışmalarıyla takdir topluyor. Bir yandan parke taşı döşeme çalışmaları diğer yandan altyapı çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor. Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Fesih Yalçın, gece gündüz demeden sık sık incelemelerde bulunuyor. incelemeleri sırasında Başkan Yalçın, görevlilerden de çalışmaların işleyişi hakkında bilgi alıyor.
Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın; "Hizmetlerin sınırı yok, hizmetin biri biter, biri başlar. Bugüne kadar yaptıklarımız, vaat ettiğimizden fazlası" dedi.
Hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Ergani 'yi yaşanılabilir kent haline getirmek için gecesiyle gündüzüyle çalışıyoruz. insanların sokakta mutlu olduklarını görmek, yaptığımız hizmetin ölçüsü. Parkları halka açtık, yaşanılabilir mekanlar haline getirdik, parklara spor alanları yaptık. Yeşil alanlar artırıldı. Yapılan hizmetler elbette Ergani için yeterli değil. Kentin değişime ayak uydurması için de sürekli yatırım alması lazım" şeklinde konuştu.
Ergani için gece gündüz hizmetlerimiz devam ediyor diyen Belediye Başkanı Fesih Yalçın, "Dicle caddesinde  çalışmalarımız devam etmektedir. inşallah, birkaç gün içerisinde Dicle caddemizin yollarının tamamını kilitli taş yapmış olacağız. Seçimden önce söylediğimiz gibi ilçemizi  pırıl pırıl yapacağız. Geçmiş dönemlerde ihmal edilen bir takım hizmetlerin ağırlığını vererek ilçemizi, inşallah hizmete doyuracağız. Hemşerilerime kesinlikle şunu söyleyebilirim; Erganili hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık, Ergani her şeyin en iyisine layık. Bizler Erganili hemşerilerimize ve Ergani'mize layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz. Halkımız bize inanmaya güvenmeye devam etsinler yeter ki. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
 Belediye Başkanı Fesih Yalçın 2013 yılı içerisinde Maden yolu üzerinde 73 bin metre kare arazi üzerinde içinde sosyal yaşam alanlarının da bulunacağı yeni bir şehirlerarası otobüs terminalinin inşa edileceğini söyledi. Yalçın, buna paralel olarak 65 bin metre kare alan üzerinde ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde yeni bir hayvan pazarı inşa edileceğini de müjdeledi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi