Advert

Erganili mavi liste adayları,destek bekliyor

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine mavi liste ile gireceklerini duyuran Demokratik işverenler Girişimi listesinde yer alan Erganili işadamlarımız, 1 Haziran tarihinde gerçekleşecek ticaret odası seçimlerinde ilçe esnafından destek bekliyor. Ma

Erganili mavi liste adayları,destek bekliyor
Bu içerik 3338 kez okundu.

 

Tanıtım toplantısı gerçekleştiren Demokratik işverenler Girişimi listesinde yer alan ilçenin önde gelen işadamlarından Zülfü Kaya, Nihat Ayata, Mahmut Acaroğlu, selahattin Kaçar ve Ali Fuat Alageyik Ergani’nin menfaatleri için çıktıkları bu yolda ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade ettiler. Yapılan tanıtım toplantısında Mavi liste adayları adına basın açıklamasını okuyan Zülfü Kaya, siyasal, sosyal ve idari alanda demokratikleşmeye ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaparken, ekonomik alanda da demokratikleşmeye, demokratik değerlerle buluşmaya ihtiyaç olduğunu ifade ederek bu bağlamda Ergani ilçesinin menfaatlerini gözeterek ticaret odası seçimlerinde demokratik işverenler girişimi listesinden yer aldıklarını söyledi. Kaya, yaptığı açıklamanın devamında, “Kentimiz ve bölgemiz farklı dillerin konuşulduğu kültürel, inançsal ve etnik çoğulculuğu birer zenginlik kaynağı olarak gördüğü bir coğrafya üzerinde kurulmuştur. Bu nedenle bütün kurumsal yapılarda çalışmalarda çoğulcu ve katılımcı yöntemler uygulamalıdır” dedi. Ekonomik kurum ve kuruluşların demokratik bir yönetim ve yapıya dönüşmesine bu dönemde Diyarbakır’da ihtiyaç duyulduğu ifade edilen açıklamada, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odasının mevcut yapısını gözden geçirildiği ve meclis tarzı bir yapılanmaya gitmesi gerektiği ifade edildi.

Demokratik Toplum Kongresinin (DTK) desteklediği Demokratik işverenler Girişimi, demokratik katılım anlayışını kurumsal kültür haline getirmek, ekonomik alanın toplumsal, demokratik, katılımcı, şeffaf bir boyuta dönüşmesi için Ticaret Sanayi Odasında kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını duyurmuştu. 1 Haziran 2013 tarihinde yapılacak seçimlere mavi liste ile gireceklerini duyuran Girişimin listesi şöyle:

1.Grup: Vedat Curan, ismail Kan

2.Grup: Şerif Sayar, Erdal Avşar, Vahit Karaaslan, Selahattin Kaçar

3.Grup: Cemal Mercan, Nedim Dengiz

4.Grup: Mehmet Tekin, Kadri Toprak, Salih Eren

5.Grup: Mehmet Sayan, Süleyman Yıldırhan, Vedat Özkeskin

6.Grup: Filiz Cizreli, Yusuf Korkmaz

7.Grup: Halis Bilen, Nihat Ayata, Kahraman Papatya

8.Grup: Cengiz Ayaz, Adil Can, Şeypmuz Mete, Mahmut Acaroğlu

9.Grup: Celalettin Birtane, Alaattin Tan, Metin Aslan, Zülfü Kaya

10.Grup: Remzi Kızılkaya, Ahmet Sormaz, Ercan Tayınlamak

11.Grup: Mehmetcan Tekin, Gafur Türkyay

12.Grup: ihsan Oğurlu, Murat Güneş, Eşref Turmak, Ali Fuat Alageyik

13.Grup: Mesut Altun, Hüseyin Yenice, Kadri Kazmacı

14.Grup: Aziz Gölcük

15.Grup: Faruk Korkmaz, Hüseyin Bulut

16.Grup: Cabbar Leygara, Hüsnü Pervane, Aziz Odabaşı

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi