Advert

Esnaf teşkilatı Vali Kıraç'ı uğurladı

Diyarbakır'a tayini çıkan izmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne veda ziyaretinde bulundu.

Esnaf teşkilatı Vali Kıraç'ı uğurladı
Bu içerik 3292 kez okundu.

Diyarbakır'a tayini çıkan izmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne veda ziyaretinde bulundu. Ziyarete izmir merkez ve ilçelerden çok sayıda oda başkanı da katıldı.

Esnaf teşkilatından helallik isteyen Cahit Kıraç,"7 yıla yakın görev yaptığım izmir'de esnaf sanatkar teşkilatının desteğini hep arkamda hissettim. Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu'nun şahsında teşkilatınıza teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte bulunduğum coğrafyaya yolunuz düşerse orada bir açık kapınızın olduğunu bilin" dedi.

Kıraç'ı uğurlamaya ilçelerden de oda başkanlarının geldiğine dikkat çeken iESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, 'Devletin temsilcisi olarak esnaf kesimine kol kanat gerdiniz, olumlu yönlendirip hedefler gösterdiniz. Her sorunumuza kendi sorununuz gibi sahip çıktınız.

iyi diyaloglar kurabilme özelliğinizle ve tecrübenizle Diyarbakır'da da başarılı olacağınıza inanıyoruz. Bundan gurur duyuyoruz ama bir yandan da iyi bir dostumuzdan uzak kalacağımız için üzülüyoruz. Neticede devlette devamlılık esastır. Biz de izmir'deki göreviniz esnasında gösterdiğiniz dostluğa, samimiyete ve iyi niyete teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Duygusal anların da yaşandığı ziyarette iESOB Başkanı Zekeriya Mutlu Vali Kıraç'a plaket ve günün anısına bir hediye sundu. Birlik Binası'nın önünde toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından Vali Kıraç, oda başkanlarının alkışları ile uğurlandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi