Advert

Eski kraliçe Diyarbakırç™da okul açtı

Türkiye ve Avrupa eski güzellik kraliçesi Neşe Erbek, çözüm sürecinde huzur ve güvenin hakim olduğu Diyarbakırç™da 3-5 yaş arası çocuklar için yetenek geliştirme okulu açtı. Erbek, Bölgede huzur sürdükçe Diyarbakırç™da ilkokul ve lise açmayı düşündüğünü s

Eski kraliçe Diyarbakırç™da okul açtı
Bu içerik 3485 kez okundu.

Türkiye ve Avrupa güzelli seçildikten sonra mankenlik ajansı kuran ancak bununla yetinmeyen Neşe Erbek, eğitim sektöründe hedef büyüttü. Diyarbakır’da 6 yıl önce açtığı okulu kısa sürede kapanan Erbek, çözüm süreci ile birlikte 3 ile 5 yaş arası çocuklar için yeniden anaokulu açtı. Yetenek geliştirme okulu açarak bölgenin eğitimine katkıda bulunan eski kraliçe Erbek Diyarbakırlı çocukların ilgi ve yeteneklerini oyun tadında geliştireceklerini söyledi.
HERKESiN YÜZÜ GÜLÜYOR
Bir alışveriş merkezinde okulun tanıtımını yapan Neşe Erbek, yöredeki vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. Diyarbakır dışında Malatya’da da okul açacağını söyleyen Erbek, “Diyarbakır’a defileler için 15 kez geldim ancak ilk kez halkın yüzünün içten güldüğünü gördüm. Barış süreci insanlarda gelecekle ilgili umut yarattığı fark ettim. Bölgede huzur ve güven ortamı sürdükçe Diyarbakır’a ilkokul ve lisede açmayı düşünüyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi