Advert

Vali Toprak, izmir'e uğurlandı

Valiler Kararnamesi'yle izmir'e atanan Vali Mustafa Toprak, bu kente uğurlandı.

Vali Toprak, izmir'e uğurlandı
Bu içerik 3125 kez okundu.

Diyarbakır Valiliği'nde düzenlenen veda törenine, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Valilik makamında veda konuşmasını yapan Toprak, hep sevgiyi, birliği, beraberliği, güzelliği vatandaşların huzurunu ifade ettiklerini belirtti.Değişik heyetlerin geldiğini, üst düzeyde konukları kabul ettiklerini aktaran Toprak, kalplerinin hep Diyarbakır'ın güzelliği, sevgisi, geleceği, insanların mutluluğu için attığını belirtti.

"Ayrılırken kalbimizde Diyarbakır'a önemli bir yer ayırarak gidiyoruz. Diyarbakır'ı, insanını, kadim dostluğunu unutmamız mümkün değil. Şüphesiz görev yaptığımız yerlerin güzellikleri, dostlukları ve muhabbetleri var. Aynı dostlukları Diyarbakır'da da oluşturduk" diyen Toprak, görev süresince hep güzel işler ortaya çıkarmaya çalıştığını dile getirdi.

Toprak, "Ayrılıyoruz, bu güzel kentten. Hakkınızı helal ediniz" diye konuştu.Valilik personeli ile vedalaşan Toprak, daha sonra Valilik önünde polis tören mangası tarafından uğurlandı.Vali Toprak, Valilik önünde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdikten sonra eşi Selime Toprak ile havaalanına gitti.Törende, zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi