Advert

iş Bankasından Sosyal Sorumluluk Projesi

Türkiye iş Bankası Ergani Şube Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerde bulunan 9 adet ilköğretim okulunda satranç sınıfları oluşturuldu.

iş Bankasından Sosyal Sorumluluk Projesi
Bu içerik 3460 kez okundu.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında satranç sınıfı oluşturulan okullardan Aynur Sarı ilköğretim Okuluna ziyaret gerçekleştiren iş Bankası Ergani Şube Müdürü Osman Abid Çelik ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, oluşturulan satranç sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler.

SATRANÇ SINIFLARI OLUŞTURULDU

            Merkezdeki okullarda oluşturulan satranç sınıflarına ziyaretler gerçekleştiren iş Bankası Ergani Şube Müdürü Osman Abid Çelik ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, satranç kulübü öğrencileriyle bir araya gelerek satranç oynadılar. Okullara yönelik gerçekleştirilen satranç sınıfı projesine ilişkin açıklamalarda bulunan iş Bankası Ergani Şube Müdürü Osman Abid Çelik, “Bankamızın satranç sporunun destekleyiciliğini üstlenmesinde, satrancın çocukların ve gençlerin zihinsel ve kişilik gelişimlerine önemli katkılar yapan, gençleri zarar verici alışkanlıklardan koruyan bir eğitsel araç olmasının büyük payı bulunmaktadır. Bu anlamda iş Bankası, satranç sporuna ilişkin projesini kapsamlı bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirmektedir” diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ise yaptığı değerlendirmede, ilçedeki okullara yönelik gerçekleştirilen satranç sınıfı oluşturulmasında katkısı bulunan iş Bankası’na teşekkür ederek, gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sunan satranç sporunun Ergani’deki okullarda yaygınlaştırılması ve bu bağlamda kapsamlı turnuvalar tertiplenmesi için çalışma yürüteceklerini söyledi.

KARNENi GÖSTER KiTABI GÖTÜR KAMPANYASI 

            Bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük kitap kampanyalarından biri olan “Karneni Göster Kitabı Götür” kampanyası ile iş Bankası Ergani Şubesi bu yıl da yaz tatiline giren binlerce öğrencinin karne sevincine ortak olacak. iş Bankası Ergani Şube Müdürü Osman Abid Çelik, iş Bankası’nın sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, yaklaşan karne dönemi vesilesiyle okulların tatil edileceği dönemde “Karneni Göster Kitabı Götür Kampanyası” başlatacaklarını söyledi. Kampanyanın öğrencilerin kitap okuma alışkanlığına büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Çelik, “Okullar tatil edildiğinde karnelerini bankamıza getiren öğrencilerimize yaz tatilinde okumaları için ücretsiz kitap dağıtacağız” dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!