Advert

ERGANiç™NiN RENGi MAVi

Diyarbakırç™da hafta sonu gerçekleşen ve 3 ayrı gurubun yarıştığı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanlığı seçimlerinde ezici üstünlükle 16 grubun 12ç™sini kazanan Mavi Listeden Erganiç™yi temsil eden Demokratik işverenler Grubu Ergani esnafın

ERGANiç™NiN RENGi MAVi
Bu içerik 4043 kez okundu.

Demokratik işverenler Grubunun Mavi Listesinden seçime giren; Petrol, Gıda, Tarım ve inşaat guruplarında seçimi kazanan Erganili Mavi Liste adayları, Tekstil grubunda ise az farkla liste dışında kaldı. Mavi Liste grubunda seçime giren; Nihat Ayata, Zülfü Kaya, Mahmut Acaroğlu, Ali Fuat Alageyik ve Selahattin Kaçar, Genel Yayın Yönetmenimiz Esat Taştekin’e gazete olarak verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Grup adına açıklama yapan Zülfü Kaya, “DTSO seçiminde Demokratik işverenler Girişimi adına elde ettiğimiz bu başarıyı Erganili hemşerilerimize, esnaflarımıza borçluyuz. Bu başarı bizim değil, Ergani’nin başarısıdır. ilçemizi ekonomik anlamda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

ERGANi’YE TiCARET ODASI TEMSiLCiLiĞi KURULACAK

Göreve gelir gelmez Ergani için hayata geçirecekleri ilk icraatın ilçeye Ticaret Odası Temsilciliği açmak olacağını belirten DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ayata ise, yakın zaman içerisinde Ergani’de faaliyete sokacakları Ticaret Odası Ergani temsilciliğinde üye kaydı başta olmak üzere birçok işlemin burada yapılabileceğini; bu sayede esnafların Diyarbakır’a gitmelerine gerek kalmayacağını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi