Advert

Şölen Hizmetle tanıştı

Şölen Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Abbas Polat beldede yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını Ergani Haberç™e değerlendirdi.

Şölen Hizmetle tanıştı
Bu içerik 3625 kez okundu.

Şölen Beldesinin kendi yönetimleri döneminde hizmetle tanıştığını ifade eden Belediye Başkanı Polat, yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları sayesinde beldenin modern bir kent haline geldiğini söyledi. Başkan Polat, “Belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla topyekun bir şekilde eş zamanlı yürütülen çalışmalar neticesinde beldemiz hizmetle tanıştı” dedi.

            Göreve geldiği günden bu yana, alt ve üst yapı bakımından Şölen Beldesinde hiçbir çalışma yapılamadığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Abbas Polat; “Beldemizin öncelikle alt yapısını tamamlayarak yaklaşık 4 aydan bu yana başladığımız üst yapı çalışmalarımızla tüm cadde ve sokaklarımızı kilitli parke taşıyla döşüyoruz. Bu ana cadde ve sokaklardan daha önce hiçbir araç geçemiyor, özellikle de kış mevsiminde bozuk olan yollarda hasta ve yaşlılar ancak binek hayvanlarla zorlukla geçebiliyordu. Gelinen noktada yürüttüğümüz parke çalışmaları neticesinde, cadde ve sokaklarımız vatandaşlarımızın araçlarıyla rahatça kullanabileceği hale gelmiştir. Belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla topyekun bir şekilde eş zamanlı yürütülen çalışmalar neticesinde beldemiz hizmetle tanışmıştır. Yıllardan beri beldemizde yapılmayan hizmetleri 4 yıl içinde hayata geçirdik. imara açılan yerleri düzenleyerek beldemizin düzenli bir şekilde genişlemesini sağladık. Mali açıdan adeta bir enkaz durumda olan belediyemizin borçlarını ödeyerek kısa zamanda kara geçtik. Şuanda resmi kurumlar dışında hiçbir yere borcumuz bulunmamaktadır. Araç filomuza kattığımız yeni araçlarla çalışmalarımızı daha hızlı ve etkin bir biçimde yürütme imkanı bulduk. Yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarımızda beldemize hizmet sunmanın yanı sıra istihdama da katkı sunarak birçok insanımızın çalışarak evine aş götürmesine vesile olduk. Dolaysıyla önümüzdeki yıl tamamlanacak görevimizi gönül rahatlığıyla teslim edeceğiz. Umuyorum ki, yerel yönetimler yasasıyla birlikte beldemize önemli yatırımlar yapılır, ancak yatırım yapılırsa yeni yasanın getirileri olur, aksi halde bu yasanın bir önemi kalmaz” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi