Advert

Erganiç™de Ramazan Proğramı

Ergani ilçe Müftü Vekili Ahmet Uluç, Ramazan ayı nedeniyle müftülük olarak ilçede gerçekleştirilecek Ramazan Programını Ergani Haberç™e açıkladı.

Erganiç™de Ramazan Proğramı
Bu içerik 3144 kez okundu.

ilçe Müftü Vekili Uluç, 11 ayın sultanı Ramazan’da ilçe ve merkeze bağlı köyler için planlanan hizmetlerin yoğun bir şekilde yürütüleceğini söyledi. Uluç, 2013 yılı fitre miktarının ise Diyanet işleri Başkanlığınca 9.25 TL olarak belirlendiğini belirtti.

            Ergani ilçe Müftü Vekili Ahmet Uluç, Ramazan ayı nedeniyle müftülük olarak ilçede gerçekleştirilecek Ramazan Programını şöyle değerlendirdi: “Ramazan Ayı, Kur’an-ı Kerim’in Peygamber Efendimize indirilmeye başlandığı aydır. ilçe merkezi ve köylerimizdeki bütün camilerimizde ve ilçemiz merkezinde yeni yerleşime açılmış sitelerde oluşturulan mescitlerde bizzat Müftülüğümüzün görevlendirdiği imam-Hatipler tarafından beş vakit namazlar ile mukabele, vaaz ve teravih hizmetleri verilecektir. Bütün cami ve mescitlerimizde görevlilerimiz tarafından verilecek vaazlar ve ilmihal dersleri ile cemaatimizin ihtiyacı olan dini bilgiler sunulacaktır. Müftülüğümüzce her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın dini soruları cevaplandırılacaktır. Diyanet işleri Başkanlığı tarafından 2013 Yılı Fıtır Sadakası (Fitre) miktarının alt sınırı ¨9.25 TL olarak belirlenmiştir. Ramazan Ayı, rahmet ve merhamet ile her türlü hayrı ve ibadeti paylaşmanın, gönüllerde kardeşlik duygularını perçinlemenin en önemli vesilesidir. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik eder; sağlık, sıhhat ve afiyette olmalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi