Advert

Belediye köylülerle iftarda buluşuyor

Ergani ilçesinde her hafta rutin bir şekilde gerçekleştirilecek olan bir ailede iftar açma programı kapsamında ilk iftar, Kaplan ailesinin evinde yapıldı.

Belediye köylülerle iftarda buluşuyor
Bu içerik 3182 kez okundu.
Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları, BDP Ergani ilçe Başkanı Cavidan Yaman'ın da katıldığı iftar sofrasında 40 gün önce eşini kanserden kaybeden Kaplan ailesini ziyaret etti. Heyet, aile ile birlikte yer sofrasında iftar yaptı.
Selman Köyü'nde iftar sofrasında aileyle birlikte uzun bir süre sohbet eden heyet, kanserden hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Ayşen Kaplan'ın sıkıntılarını paylaştı. Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın ise Kaplan ailesini düzenli bir şekilde ziyaret edeceklerinin sözünü verdi. Burada konuşan Yalçın, amaçlarının daima yanlarında olduklarını göstermek istediklerini kaydederek, “Biz evinize çat kapı geldik. Amacımız ailenizden biri olduğumuzu kabul etmenizi istedik.Bu ziyaretlerimiz asla bununla sınırlı kalmayacak. Biz özellikle ihtiyaç sahibi olan ailelerle bir arada olmaya çalışıyoruz. Ortak duyguları aynı sofrada paylaşmak istedik.Bu Ramazan ayının da barışa , kardeşliğe vesile olmasını istiyoruz.”diye konuştu. iftarın ardından aileye gıda yardımı yapıldı. Selman Köyü muhtarı ve Kaplan ailesi ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi