Advert

DTSO'da Ergani Temsilciliği için Hazırlıklar Tamamlandı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine Demokratik işverenler Girişiminin çœMavi Listeç si ile giren Erganili işverenler, Ergani Belediyesiç™ne nezaket ziyaretinde bulundular.

DTSO'da Ergani Temsilciliği için Hazırlıklar Tamamlandı
Bu içerik 3474 kez okundu.
DTSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Şerif Sayar, Dtso Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kahraman Papatya ve Dtso Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tayınlamak ile Erganili işverenlerden; Dtso Meclis Üyesi Nihat Ayata, Dtso 2. Grup Meslek Komitesi Başkanı Selahattin Kaçar ve Dtso 9. Grup Meslek Komite Başkanı Zülfü Kaya, Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın'ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.
DTSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Şerif Sayar, Dtso Ergani Temsilciliği için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydederek açılışını, kurban bayramını takip eden günlerde gerçekleştireceklerini söyledi.
DTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kahraman Papatya ise, amaçlarının halka yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet sunmak olduğunu belirterek, "Aynı zamanda bunu, ileri ki yıllar için bir altyapı çalışması olarak görüyoruz. Ergani'de üye sayımız bini geçtiği zaman Ergani Temsilciliği, Ergani Ticaret ve Sanayi Odası'na dönüşerek Ergani'nin ekonomik anlamda temsilini yapacaktır" dedi.
"ERGANi iÇiN BÜYÜK ŞANSTIR"
Belediye Başkanı Fesih Yalçın ise, temsilciliğin gerek Ergani gerekse Ergani'ye yakın ilçeler için büyük fırsat olduğunu kaydederek "Bu ziyaret bizim için çok anlamlıydı. Bizi çok onurlandırdı. Temsilciliğin Ergani'de açılması da ayrı bir gururdur. Bu sadece Ergani için değil diğer ilçelerimiz için de büyük bir fırsattır. Temsilciliğimize gereken her desteği vermeye de hazırız. Bu hepimiz için büyük bir şanstır. Arkadaşlarımızın ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ederiz" dedi. 
ERGANi BELEDiYESiNE TEŞEKKÜR
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Ergani temsilciliği adına konuşan Dtso Meclis Üyesi Nihat Ayata ise Ergani'de temsilcilik açmaktan gurur duyduklarını ifade ederek Ergani Belediyesi'ne maddi manevi katkılarından dolayı da teşekkür etti. Ergani Belediyesi, temsilcilik binasını Dtso'ya bir yıl için bedelsiz kiralayarak temsilcilik açılmasına destek veriyor.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi