Advert

Yol ortasındaki trafo tehlike saçıyor

Ergani ilçesi Saray Mahallesi'ndeki Göçmen Caddesinde trafik akışının yoğun olarak devam ettiği 3 yolun tam ortasında bulunan elektrik trafosu, çevre sakinlerini, araç sürücülerini ve trafonun çok yakınında bulunan dersanenin öğrencilerini huzursuz ediyor

Yol ortasındaki trafo tehlike saçıyor
Bu içerik 3424 kez okundu.
Cumartesi pazarının da kurulduğu bu bölgede Kaymakamlık ve DEDAŞ'a vatandaşların yazdıkları yaklaşık 500 dilekçeye rağmen herhangi bir önlem alınmaması tepkilere neden oldu. Esnafların ve öğrencilerin  herhangi bir problem yaşanmadan önlem alınsın ısrarına rağmen masrafı yüksek olduğu gerekçesiyle kaldırılmayan trafo için esnaflar şöyle yakındı: " Burası gün içinde çok yoğun ve kalabalık bir bölge. Trafonun bulunduğu yerin karşısında çöplük olarak kullanılan boş arazi var. Defalarca trafonun oraya taşınması konusunda başvurularımız oldu. Karşımızda toplam 700 öğrencisi bulunan dersanedeki öğrencilerimizde ders aralarında yolda tenefüs yapmakta, ortaya çıkabilecek herhangi bir problemden can veya mal kaybından kim sorumlu olacak.  Çocuklarımızın oyun oynadığı, tenefüs yaptığı, halkımızın Pazar kurduğu, vatandaşlarımızın araç kullandığı bu yolun ortasındaki trafo büyük tehlike arzetmekte. Buraya incelemeye gelen ekipler trafonun kaldırılma ya da taşınma masrafının fazla olduğunu gerekçe göstererek hiçbir müdahalede bulunmadan geri gittiler. 
2014 yılında yol ortasında böyle kötü bir görüntünün var olması hem tehlikeli, hem he estetik açıdan bizleri çok huzursuz etmektedir. Yetkililere sizler aracılığıyla bir kez daha seslenmek istiyoruz, lütfen gelip yol ortasında bulunan ve etrafa tehlike saçan trafoyu buradan kaldırsınlar. Yaşayabileceğimiz sorunların önüne geçelim" şeklinde konuştular.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi