Advert

Serkan Otel'de Yeni Bir Hizmet

Ergani'nin ilk ve tek turizm ve yatırım belgeli 3 yıldızlı oteli Serkan Otelin hizmete girmesiyle birlikte ilçeye yerli ve yabancı turist akını başladı.

Serkan Otel'de Yeni Bir Hizmet
Bu içerik 3364 kez okundu.
Geçtiğimiz yıl görkemli bir şekilde hizmete giren ilçenin ilk ve tek 3 yıldızlı konaklama merkezi olan Serkan Otel, yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yaparken ilçenin tanıtımına da önemli ölçüde katkı sağlıyor.   
Ergani ilçesinin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret etmek isteyenlerin uğrak yeri olan Serkan Otel, misafirlerine sunduğu tanıtım broşürleriyle de ilçenin tanıtımına ön ayak oluyor. Son zamanlarda artan ziyaretçi sirkülâsyonunu arttırmak amacında olduklarını söyleyen Serkan Otel Müdürü Duygu Bayık, "ilçemiz Ergani'de bir ilke imza attık. Devlet teşviki ile destek alarak inşa ettiğimiz bu otel, ilçemizin turizm potansiyeline önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Önceden ilçemize gelen misafirlerin barınma ihtiyacına cevap veren alternatifler yok denecek kadar azdı. Otelimizin hizmete girmesiyle birlikte bu ihtiyaç ortadan kalkmış oldu. Hedefimiz, tarihi motifleriyle zengin olan ilçemizin turizm potansiyelinin arttırılması için çalışmaktır. Bu manada önemli çalışmalar hayata geçirmeyi planlıyoruz. Umut ediyorum ki ilçemizde önümüzdeki süreçte turizm adına da önemli yatırımlar ve gelişmeler olacaktır ve bizlerde bunun bir parçası olduğumuz için mutluyuz" şeklinde konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi