Advert

A‡iftçiler Toplandı

Ergani ilçesinde gıda güvenliliği, veterinerlik ve bitki sağlığı olmak üzere birçok konu hakkında çiftiler bilgilendirildi.

A‡iftçiler Toplandı
Bu içerik 3287 kez okundu.
Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından çiftçi toplantıları düzenlendi.
 Ergani ilçesinde yapılan toplantılarda çiftçiler, tarım sektörünün sürdürülebilir modernizasyonuna katkı sağlanması, gıda güvenliliği, veterinerlik, bitki sağlığı, çevre ve diğer standartlara ilişkin Ab standartlarına ulaşmanın teşvik edilmesi, kırsal alanların kalkınmasına katkı sağlaması konularında bilgiler verildi.
Çiftçilere ayrıca, süt ve et üreten tarımsal işletmelere yatırım, süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi, yerel ürünlerin ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, kırsal turizm ve kültür balıkçılığının geliştirilmesi hakkında önemli bilgiler de verildi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güzellik salonundan çirkin tavır
Güzellik salonundan çirkin tavır
Felsefe öğretmeni öldürüldü
Felsefe öğretmeni öldürüldü