Advert

AœSTAœ AA‡IK DERE YATAĞI TEHLiKE SAA‡IYOR

Ergani Toplu konut mevkiinden gelen yağmur sularının geçtiği üstü açık dere yatağı, Yenişehir semtinden geçen üstü açık yaklaşık 300 metrelik kısmında can güvenliğini tehlikeye atıyor.

AœSTAœ AA‡IK DERE YATAĞI TEHLiKE SAA‡IYOR
Bu içerik 3428 kez okundu.
Defalarca müracaat etmelerine rağmen üzerinin bir türlü kapatılmadığını savunan vatandaşlar, etrafında yerleşim yerinin bulunduğu dere yatağının üstünün kapanması için DiSKi'ye seslendi.
Ergani ilçesi Yenişehir semtinden geçen üstü açık dere yatağı tehlike arz ediyor. Toplu konut mevkiinden başlayarak Yenişehir semtine kadar devam eden dere yatağı, Hoşan köyüne kadar uzanıyor. Geçen yıl DiSKi müdürlüğünce toplu konut Yenişehir arası üzeri kapatılan dere yatağının Yenişehir'den Hoşan'a uzanan yaklaşık 300 metrelik kısmı üstü açık bir şekilde bırakılmış. Yerleşim yerinin yanı başında bulunan dere yatağı en küçük yağışta bile toplu konuttan birikerek gelen suları taşırken, çevredeki çocuklar için tehlike arz ediyor. Yetkililerden bu konuda duyarlılık göstermelerini isteyen vatandaşlar; "Yaklaşık 300 metrelik alan üstü açık şekilde duruyor. Yerleşim alanının içinden geçen bu dere yatağı başta çocuklar olmak üzere, vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor: DiSKi'ye bu konuda defalarca müracaat etmemize rağmen şuana kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Birilerinin canı yanmadan, yetkilileri bu konuda gerekli çalışmaları yapmaya davet ediyoruz" diye konuştular.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi