Advert

KAYMAKAM A‡OBAN GA–REVE BAŞLADI

KAYMAKAM A‡OBAN GA–REVE BAŞLADI
Bu içerik 3079 kez okundu.
Mülki idare amirleri kararnamesi ile Giresun'un Espiye ilçesi Kaymakamlığından Ergani Kaymakamlığına atanan Mesut Çoban ilçeye gelerek görevine başladı. Ergani hükümet konağına gelen kaymakam Çoban'ı daire amirleri karşıladı. 
Göreve başlayan Kaymakam Çoban; "Erganili'lerle birlikte ilçemizin sorunlarının çözülmesi ve kamu hizmetlerinin en verimli şekilde yürütülmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.
Çoban, daha sonra daire amirleriyle birlikte toplantı yaptı.
Mesut Çoban, Kasım 1979 tarihinde Antalya'da doğdu. ilk ve orta öğrenimini Antalya'nın Aksu beldesinde tamamladı. istanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Memuriyet hayatına Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. içişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2005 yılında Isparta Kaymakam Adayı olarak Mülki idare Amirliği mesleğine intisap etti. Sinop'un Dikmen ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. ingiltere'de, Leicester Üniversitesinde bir yıl dil eğitimi aldı ve ingiliz idari Sistemi üzerine çalışmalarda bulundu. Türkiye ve Ortadoğu Amme idaresi Enstitüsünde Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. 
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisans çalışması olan Çoban, 92.dönem Kaymakamlık kursunun ardından 2008 - 2010 yıllarında Yozgat'ın Çandır ilçesinde, 2010 - 2012 yıllarında Elazığ'ın Arıcak ilçesinde görev yaptı. 7 Ağustos 2012 tarihli ve 28377 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2012/473 Sayılı Müşterek Kararname ile Hekimhan Kaymakamlığı yapmıştı. Son olarak Giresun ilçesi Espiye kaymakamı olarak görev yaptı. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!