Advert

Senvar, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ile Görüştü

Senvar, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ile Görüştü
Bu içerik 3215 kez okundu.
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar ve Erganispor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile ikili görüşme yaptı.
 Diyarbakır'daki spor camiası ile düzenlenen toplantıya katılan Senvar ve Kanat, Gençlik Spor il Müdürü Mehmet Demir ile birlikte Bakan Kılıç ile görüşerek, Ergani'deki spor tesisleri konusunda bilgi verdi. Erganispor ve Ergani Gençlerbirliği takımlarının maddi imkansızlıklara rağmen oynadıkları lig'de iyi bir sıralamada yer aldıklarının altını çizen Senvar, "tek amacımız Ergani'li gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Bu anlamda, kulüp olarak başarılı sporcu gençlerimizi bünyemize katarak, onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Kulübümüz eski olmasına rağmen maddi imkansızlıklar içerisinde bulunuyor. Bugüne kadar kulüp olarak, gerek Kaymakamlık gerekse sizin başında bulunduğunuz Gençlik ve Spor Bakanlığının Erganispor'a ve Ergani'deki tesisleşmeye gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin artarak devam etmesini istiyoruz. Bizler ayakta durduğumuz müddetçe gençler ne kötü alışkanlıklara bulaşır ne de herhangi bir terör örgütünün maşası olur. Bu konuda sizden desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyor, şahsınızda sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza gençlere yönelik desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay ise, Diyarbakır'da spor tesislerini artırarak, sürdüreceklerini ifade ederek, başta Erganispor ve Ergani Gençlerbirliği olmak üzere kentteki futbol ve salon sporları takımlarına da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi