Advert

ERGANi ŞEHMUZ A–ZERç™ E AĞLIYOR

ERGANi ŞEHMUZ A–ZERç™ E AĞLIYOR
Bu içerik 3118 kez okundu.

Erganisporun yetiştirdiği yıldız futbolculardan ve son olarak Amedspor’un takım kaptanlığını yapan Şehmuz Özer, Malatya yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Acı haber Erganisporu ve futbol dünyasını yasa boğdu.

Amedspor'un deneyimli kaptanı Şehmus Özer'den 2 gündür haber alınamıyordu. 20 Aralık Salı günü katıldığı düğün sonrası Malatya’dan dönerken uçuruma yuvarlanan Özer'in arabası ve 36 yaşındaki futbolcunun cesedi bulundu.

FUTBOLA ERGANiSPORDA BAŞLADI
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 gün önce Fenerbahçe filelerini havalandıran Şehmus Özer, futbol hayatına Erganispor ile başlayan özer sırasıyla Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin idmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giymişti.

SENVAR’ ŞOKTAYIZ
Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Ergani sporumuzun yetiştirdiği yıldız futbolcularımızdan Özer Kardeşlerinin büyüğü sporcularımızdan çetin özer’ in babası Şehmuz Özer kardeşimizin ölüm haberini büyük üzüntüyle duyduk hala olayın şokunu yaşıyoruz Şehmuz özer Ergani spor için bir değerdi her zaman bizlere maddi ve manevi desteklerini sunmuştu diyen Kulüp Başkanı Senvar’ Başta Özer ailesi olmak üzere Erganispor ve Amedsporun Başı sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Erganispor Şehmuz Özer’i unutmayacaktır diye konuştu.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi