Advert

BAŞKAN GAœZEL KONGREDE ESTi GAœRLEDi; "KREDiLER AœZERiNDEN iFTiRA ATTILAR"

BAŞKAN GAœZEL KONGREDE ESTi GAœRLEDi;
Bu içerik 3526 kez okundu.
Ergani Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi mali kongresinde konuşan Başkan izzet Güzel, geçen yıl dağıtılan 30 bin liralık faizsiz kredi ile borç erteme konusu üzerinden şahsının ve kurumunun organize bir şekilde karalama kampanyasının hedefi haline getirildiğini belirterek adeta esti gürledi. Geçen yıl dağıtılan 30 bin liralık faizsiz kredilerde çok tepki aldığını ifade eden izzet Güzel, "Bu kredilerin keyfi dağıtıldığına dair hakkımızda asılsız dedikodular dönmesi yüzünden çok tepki aldım. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Üyelerimiz, esnaflarımız bizlere inansınlar. Bu fesatlara ve art niyetli dedikoduculara itibar etmeyiniz. Samimiyetimle bunu iddia ediyorum; biri çıkıp da 'ben hak ettiğim halde izzet Güzel bana kredi vermedi veya bana yardımcı olmadı' derse ben bir daha burada başkanlık yapmam şeklinde konuştu.
MALi BÜTÇE iBRA EDiLDi
Ergani Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi mali kongresinde 2016 yılının bütçesi oy çoğunluğuyla ibra edildi. Mali kongrede konuşan Kooperatif Başkanı izzet Güzel, 2017 hedeflerinin 10 milyon lira kredi dağıtmak olduğunu belirterek, üyelerin kullandıkları kredilerin geri ödemelerini düzenli şekilde ödedikleri takdirde kredi üst limitini 150 bin liraya çıkaracaklarını müjdeledi. Kooperatifin 2016 faaliyet yılında esnaflara 7 milyon lira kredi sağladığını vurgulayan Güzel; "Bu kredilerde vade süreleri daha önce 2 yıl iken bu süre 4 yıl vadeye kadar uzatılarak esnaflarımıza kolaylık sağlanmıştır. Bunun yanı sıra esnaflarımıza finansal yönden destek olmak amacıyla 30 bin lira sıfır faizli kredi imkânı sağlanmıştır. Bu çerçevede esnaflarımıza 1 milyon 380 bin lira kredi kullandırılmıştır. Ekonomik durgunluktan dolayı iş yerleri zarar gören ve kredilerini ödemekte zorluk çeken esnaflarımıza çekilen kredinin bir yıl faizsiz ertelenmesi sağlanmıştır. Çalışmalarımızda katkılarını sunan Sayın Kaymakamımız Mesut Çoban'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
iFTiRALARA KARŞI ESTi GÜRLEDi
Geçen yıl dağıtılan 30 bin liralık faizsiz kredi ile borç erteme konusunda kendisine yönelik iftiralarla dolu karalama kampanyası yürütüldüğünü belirten Başkan izzet Güzel şunları söyledi: "Dağıtılan 30 milyarlık kredilerin keyfi dağıtıldığına dair dönen dedikodular yüzünden çok tepki aldım. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Burada daha önce kredi kullanan hiçbir üyemiz, yönetim kurulu üyelerimiz de dahil olmak üzere para almamıştır. Daha önce hiç kredi kullanmayan üyelerimize bu kredi kullandırıldı. Bu para da 1 milyon 380 bin lira civarındadır. ikinci bir konu da bu borçlarda erteleme olayıyla ilgili hakkımızda yine asılsız karalamalar yapılarak, 'izzet Güzel canının istediğinin borcunu erteledi' diye iftiralar dolandı. Böle bir şey kesinlikle yoktur. Borç erteleme konusu gündeme geldiğinde bunu ilçeler bazında kimse yapmadı. Bir Sur yaptı daha sonra bir de biz yaptık. Tabi o süreçte kimseyi ikna edemedik. Yaptığımız tüm ısrarlı çabalarımız en sonunda sonuç verdi. Verdiğimiz 200 kişilik listede 125 kişi onaylandı, geri kalan onaylanmadı. Buna rağmen bizlere tepkiler geldi. Böyle bir şey söz konusu değil. Hak eden herkes mutlaka bu ertelemeden faydalandırılmıştır. Üyelerimiz, 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
İmam gelmedi: Tavşantepe’de ezan okunmadı, hutbeyi köylüler okudu
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak
Gülben Ergen Diyarbakır’da ‘Narin Anaokulu’ açacak