Advert

ATMç™ler yetersiz mi kalıyor?

ATMç™ler yetersiz mi kalıyor?
Bu içerik 3068 kez okundu.
Ergani ilçesinde Ziraat Bankası'nın ATM'leri vatandaşlara yetersiz kalıyor. Uzun süre sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar Ziraat Bankası yetkililerinden yeni yerine taşınacak olan bankanın ATM'lerini fazlalaştırması ve bir kaç yere ATM daha yerleştirmesi yönünde talepte bulundular.
Ergani ilçesinde vatandaşlara hizmet sunan Ziraat Bankası'nın Ziya Gökalp caddesinde bulunan ATM'si vatandaşlara yetersiz kaldı. Her geçen gün nüfusu büyüyen Ergani'de banka içerisinde ve ATM önünde oluşan kuyruklar akıllara 'Acaba banka ve ATM'ler yetersiz mi kalıyor?'' sorunu getirdi. Vatandaşların banka işlemlerini yapmak için sıklıkla tercih ettikleri bankalardan biri olan Ziraat Bankası'nın ATM'lerin önünde oluşan kuyrukta uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar; Ziraat Bankası birkaç ay sonra Dicle yolu caddesine taşınacak, burada da yetersiz ATM olacak, en azından bir ATM daha başka bir mahalleye yada caddeye yerleştirmesi gerektiği yönünde istekte bulundular. 
Vatandaşlar, Yaklaşık 6 bin çiftçi bu bankadan işlem görüyor. Birde devlet hastanesi personel maaşlarını ziraat bankasına vermesiyle birlikte ATM'de maaş çekmek için uzun kuyruklar oluşuyor. il konumda olan ilçenin bir ayıbı olsa gerek dediler. 
Banka yetkileri ise, Her hangi bir yoğunluk yok, yeni yerde daha iyi hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız. Yeni yerimizde 3 ATM olacak ve Ergani Devlet hastanesine bir ATM yapılması için gerekli işlemleri genel müdürlüğümüze gönderdik. Kabul edilirse Ergani Devlet hastanesine de  bir ATM kurulacağını belirtiler. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı