Advert

AK PARTiç™DEN HALK TOPLANTISI

AK PARTiç™DEN  HALK TOPLANTISI
Bu içerik 3224 kez okundu.

AK Parti’nin Ergani ilçe teşkilatı, 16 Nisan Referandum oylaması seçim çalışmaları kapsamında Ergani Fen Lisesi Konferans Salonunda halk toplantısı programı düzenledi. Halk toplantısı programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve MKYK Üyesi Galip Ensarioğlu, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, ESKi Tarım Bakanı Kutbettin Arzu, il Başkanı Muhammet Akar, ilçe Başkanı Şükrü Sayan, ilçe başkanları ve yüzlerce partili katıldı.

“KADINLARIN VE GENÇLERiN ZAFERi OLACAK”

Ergani Fen Lisesindeki halk toplantısında ilk olarak söz alan AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, AK Parti’nin kurulduğu günden beri Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade etti. Sayan; “Bu kutlu yolda halka hizmet anlayışıyla bütün zorlu badireler, engellemeler ve darbe teşebbüslerine rağmen 16 Nisan’da inşallah yeni Türkiye ve yeni sistemle ülkemiz daha güzel yarınlara yelken açacaktır” dedi. Daha sonra söz alan il Başkanı Muhammet Akar; Huzur için, güven için ve terörün bitmesi için 16 Nisan’da Ergani’de ezici çoğunlukla evet oyu beklediklerini söyledi. 16 Nisan’ın gençlerin ve kadınların zaferi olacağını belirten Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ise; 16 Nisan bizim için çok önemlidir. Geçmişe baktığımız zaman, Türkiye ne zaman istikrarlı bir iktidar, güçlü bir liderle tanışsa dış güçler dışlamaya çalışmıştır. Ancak gelinen noktada Türkiye’nin gücünü herkes görecektir” dedi.

AVRUPA TÜRKiYE’NiN BÜYÜMESiNDEN KORKUYOR

Daha sonra salondaki vatandaşlara hitaben konuşan Galip Ensarioğlu ise; “16 Nisan referandumunun saha çalışmasını fiilen başlatmış bulunuyoruz. Şimdi hizmetlerimizi anlatmayacağız. Çünkü Ergani hizmetlerimizi çok iyi bilir. Borç altında bir ülkeyi, AK Parti kadroları kısa sürede ülkenin borçlarını ödeyerek dünyanın 17. en büyük ekonomisi haline getirdiler. Tüm dünyanın gıpta ile baktığı hizmetlere imza attılar. Peki, Avrupa niye çıldırıyor? Avrupa çökmüş, köhnemiş ve Avrupa artık yaşlanmış, üretemiyor. Daha dün onlara işçi olarak çalışmaya giden milyonlarca insan, şuanda Avrupa’da söz sahibi olmuş durumdadır. Her anlamda şuanda Avrupa’dan çok daha ilerideyiz. Bu, bütün dünyayı ürkütüyor. işte bütün bunların yaşandığı bu dönemde referanduma gidiyoruz. Bu referandum, Türkiye’nin geleceği açısından daha önemlidir. Bu bakımdan hepimiz ülkemizin geleceğini oylayacağımız bu referandumda Türkiye’nin daha büyük hedeflere ulaşabilmesi için en doğru kararı verip “evet” diyeceğiz” dedi.

“MiLLETiN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR”

Son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker yaptığı konuşmada; “Mezopotamya’nın en kadim kentlerinden olan Ergani’deyiz. Türkiye, 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oylanacağı bir bahar müjdesini inşallah bu topraklardan alacak. Türkiye’ye de, milletimize de ümmete de hayırlı hizmetlere vesile olacak kararların müjdesini duyacağız. Memlekette ne zaman taş üstüne taş koyacak hayırlı bir adım atılmışsa, buna hayır biz bunu istemiyoruz diye karşı çıkan bir zihniyet var. Her seferinde sandıkta millet de bunlara hayır diyor ama yine de her seferinde milletin kafasını karıştırmaya devam ediyorlar. Yalan yanlış şeyler söylüyorlar. O paketin içinde ne yazıldığını bilmeden ahkam keserek milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. işte tüm bunlara karşı bu pakete neden ihtiyaç hissettiğimizi bilmemiz gerekiyor. Bu paket daha istikrarlı bir Türkiye’nin anahtarıdır” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı