Advert

Aslan'dan Referandum A‡alışması

Aslan'dan Referandum A‡alışması
Bu içerik 3208 kez okundu.

Ak parti 21, 22 ve 23 dönem Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, 16 Nisan referandum oylaması öncesi Diyarbakır’a gelerek seçmenlerinden evet oyu istedi.
Havaalanı V.I.P çıkışında kalabalık bir grup tarafından karşılanan Osman Aslan yaptığı açıklamada; “Geliş nedenim 1 Nisan’da Diyarbakır’a gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın gelişi öncesi hem kendi seçmenlerim hem de Ergani halkıyla buluşarak Evet oyu yönünde çalışmalarda bulunmaktır” dedi.
“VATAN SEVGiSi OLAN “EVET” DEMELi”
Uzun araç konvoyu eşliğinde memleketi Ergani’ye gelen Osman Aslan, ilçe girişindeki sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Daha sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Aslan, ilçe merkezinde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum oylaması açısından Diyarbakır ve Ergani’nin önem taşıdığını ifade eden Osman Aslan; “Demokrasinin yolu, insanlık anlayışının yolu, medeniyetin yolu; ta devrisaadetten tut, şu ana kadar ben diyebilirim ki örnek almak isteyenler için Diyarbakır’dan geçer. Diyarbakır önemli bir noktadadır. Hem bölgede bizleri rahatsız eden cereyan eden terör olaylarının bir an önce bitmesi hem de Diyarbakır Türkiye ile birlikte çok daha mükemmel bir demokrasiye ulaşması ile alakalı müşterek bir bağlantı ile hareket etme yönünde Diyarbakır’dan çıkan ses çok önemlidir” dedi. Aslan, parti farkı gözetmeksizin tüm halktan destek beklediklerini belirterek, vatan sevgisi olan herkesin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet demesi gerektiğinin altını çizdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı