Advert

Erganiç™de Polis Haftası Kutlandı

Erganiç™de Polis Haftası Kutlandı
Bu içerik 3057 kez okundu.

Ergani'de Türk Polis Teşkilatının 172'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle kutlama etkinliği yapıldı.

Tören, Ergani'de Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelengin sunulması, saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla alanında yapılan kutlamalara Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, ilçe Garnizon Komutanı Binbaşı Şaip Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Suphi Abikoğlu, ilçe Emniyet Müdürü Kerim Karaboğa, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Siyasi parti temsilcileri emniyet mensupları ile vatandaş katıldı.

Kaymakamı Mesut Çoban, yaptığı açıklamada Büyük fedakârlık, cesaret ve üstün vazife anlayışıyla; aziz milletimizin, huzur ve emniyet içinde yaşaması, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için Anayasa ve yasalara sadakatle, gece-gündüz görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

Kaymakam Çoban, Türk polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Törenin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı