Advert

Milletvekili Ensarioğlu esnafı ziyaret etti.

Milletvekili Ensarioğlu esnafı ziyaret etti.
Bu içerik 3270 kez okundu.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ergani ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak 16 Nisan’da yapılacak referandum hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Ensarioğlu,16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında milletin "evet" kararıyla güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapılarının açılacağını söyledi.

Referandumun öneminin iyi kavranılması gerektiğini ifade eden Ensarioğlu, şunları kaydetti:

Ülkenin koalisyon dönemlerinde siyasi istikrarsızlığın bedelini ekonomik kayıplarla çok ağır ödediğini anımsatan Ensarioğlu Yapacağımız anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin istikrarsızlığına ve koalisyonlar dönemine nokta koyuyoruz. Bu durumu yani referandumda neden evet denmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatmak için ilçe ilçe köy köy gezerek tek tek hemşerilerimize anlatıyoruz. inşallah 16 Nisan'da yüce Türk milletimiz evet diyerek bir kez daha gücünü gösterecektir. " dedi.

Milletvekili Ensarioğlu’a ziyaretinde 25 ve 26. Dönem Diyarbakır Milletvekili adayı Mustafa Elğörmüş, Belediye Başkan adayı Abbas Hüseyinoğlu, 25.Dönem Milletvekili aday adayı Vahit Güvensen, AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erol Gençli Kolları Başkanı Oktay Turhan ve parti yönetimi de eşlik etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı