Advert

Genç Hemşire, Vücuduna Anestezi ilacı Enjekte Ederek intihar Etti

Genç Hemşire, Vücuduna Anestezi  ilacı Enjekte Ederek intihar Etti
Bu içerik 3116 kez okundu.
Diyarbakır'da, özel bir hastanede çalışan 24 yaşındaki genç hemşire, vücuduna anestezi ilacı enjekte ederek intihar etti.
Diyarbakır'da, özel bir hastanede çalışan hemşire 24 yaşındaki Saliha Hacıoğlu, evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada vucuduna enjekte ettiği anestezi ilacı ile yaşamına son verdi.
EVE GiDEN ARKADAŞLARI CESEDiNi BULDU
Hemşire Saliha Halıcıoğlu, önceki gece, 2 yıldır çalıştığı hastanede bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra hızla çıkarak evine gitti. Hacıoğlu'nun telefonlara cevap vermemesi üzerine merkez Bağlar ilçesi'ndeki evine giden yakınları ve arkadaşları, genç hemşireyi hareketsiz halde buldu. ihbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Saliha Halıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekibinin incelemesinin ardından Halıcıoğlu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattini Eyubi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yapılan otopside, hemşire Saliha Halıcıoğlu'nun vucuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Anestezi ilacını çalıştığı hastaneden gizlice aldığı belirlenen Halıcıoğlu'nun Konya Akşehirli olduğu ve 2 yıldır Diyarbakır'da çalıştığı belirtildi.
PSKOLOJiK SORUNLAR YAŞIYORDU
Halıcıoğlu'nun yıllar önce anne ve babasının ayrıldığı, bu yüzden psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilirken, cenazesi memleketi Konya'nın Akşehir ilçesi'ne gönderilerek toprağa verildi.
POLiS, SORUŞTURMA BAŞLATTI
Polis, genç hemşirenin intihar nedenini araştırırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı