Advert

A‡amur vatandaşı isyan ettirdi

A‡amur vatandaşı isyan ettirdi
Bu içerik 3053 kez okundu.
 Ergani Adnan Menderes Mahallesi her yağmur yağdığında çamur deryasında büyük bir mücadele veriyor. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililerden yol sorununa biran önce çözüm bulamazlarsa Cumhurbaşkanlığına kadar şikayet edeceklerini söyledi.
Adnan Menderes Mahalle sakinleri bozuk yol ve çamurdan kurtulmak istiyor. Mahalle sakinleri yıllardır bozuk olan yollarının belediye tarafından yapılmasını istedi.
Adanan menderes mahallesinde  yollar yapılmadığı için vatandaşları canından bezdirdi. Yağan yağmur Atamar 2 sokakta oturan Mustafa Arıca'nın evini su bastı.  Çamur deryasına dönen yollarda yürümek nerdeyse imkansız hale gelirken, otomobillerde yoldan geçerken çamur içinde kalıyor.  Duruma isyan eden vatandaş, o kadar düzensiz ki hiç kimse düzenli bir iş yapmıyor" dedi.
"BU iNSANA RAZI BiR ŞEY DEĞiLDiR"
Yağmur yağdığında çamur içinde yaşadıklarını dile getiren mahalle Muhtarı Hamit Bıçak, duruma isyan ederek, "Rezillik içerisinde, özellikle de yağmur yağdığında arabalar geçemiyor, biz yayalar ise dizlerimize kadar çamur içerisindeyiz. Bu insana razı bir şey değildir. Vicdanınız rahatsa, siz bu şekilde rahatsanız biz hiç bir şey demiyoruz. Bu kadar hane yaşıyor bu mahallede. Belediye ve Kaymakama durumu anlattık hiç kimse bir şey söylemiyor. DiSKi'nin yaptığı işler var, Ergani Belediyesinin yaptığı işler var. Ama tamamen rezil durumdayız. Burada yaşayan insanların hepsi mağdur."  
"CUMHURBAŞKANINA KADAR GÖNDERECEĞiZ"
Bıçak "Artık yardımcı olacaklarsa olsunlar. Çünkü mahalle olarak en yetkili kimse olayı oraya kadar taşıyacağız. Bütün evraklarımız hazır. BiMER'e göndereceğiz, fotoğraflanmış, tek tek yazılmış halde Cumhurbaşkanına kadar göndereceğiz. Ayrımcılık var gibi geliyor. Dayanacak gücümüz kalmadı. Adnan Menderes Mahallesi yetim mahalle sanki, hiç kimse hiç bir şeye bakmıyor. Oysa buralar gelişen bir yer. Ama bir insan ev almak istese çamuru görünce vatandaşlar vazgeçiyor.  Yer altına döşenecek her şey döşendi. Ne olduğu belirsiz. O kadar düzensiz ki hiç kimse düzenli bir iş yapmıyor" şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakır’daki Mem Ararat konserinde evlilik teklifi
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı
Diyarbakırlı Mahsun Kırmızgül’den önemli çağrı