Advert

ERGANiDE GA–NAœLLER BULUŞTU

ERGANiDE GA–NAœLLER BULUŞTU
Bu içerik 3059 kez okundu.
 Ergani ilçesinde 1200 kişiye iş Kadını Şerife Keskin tarafından karşılanan ve Ergani Kızılay Şubesinin organizasyonu ile  iftar yemeği düzenlendi.
Ak Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan,Ergani Belediyesi Meclis Üyeleri,Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Bahri Anlı,Ergani Müftüsü Abdülrakip Arslan,Ergani Kızılay Derneği Başkanı Süleyman Aslan,ilçede bulunan Kamu Kurum Müdürleri ve vatandaşlar ASiMA Otomasyon ve Temizlik tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.
iftar yemeğinde konuşan ASiMA Otomasyon ve Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Keskin “Ergani ilçemizde vatandaşlarımız ve ilçede ASiMA Ailesi’nin parçası olan çalışanlarla birlikte yediğimiz iftar, en anlamlı iftarımız oluyor” dedi.
iş Kadını Şerife Keskin Ergani ilçesinde Kamu Kurum Temsilcileri ve vatandaşların bir araya gelerek gönülleri buluşturduklarını belirterek, Paylaşmak mutluluktur anlayışı ile düzenlediğimiz bu iftar yemeğinde Vatandaş odaklı hizmet eden Kamu Kurum Amirleri,Erganili Vatandaşlarımız ve  ASiMA Otomasyon ve Temizlik çalışanlarımızı bir arada görmek bizleri oldukça sevindirmiştir. ASiMA çalışanlarının Ergani ilçesine ve vatandaşlarımıza her geçen gün daha iyi hizmet edeceklerine inancım sossuzdur. Bu vesile ile davetimize katılan ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticilerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum’’şeklinde konuştu.
-iŞ KADININ DAVRANIŞI iŞ CAMiASINA ÖRNEK OLSUN-
Ergani Kızılay Başkanı Süleyman Aslan ise 1200 kişilik iftar sofrasının hazırlanmasını üstlenin iş kadını Şerife Keskin’e teşekkür ederek,’’ ASiMA Otomasyon ve Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Keskin’in göstermiş olduğu bu duyarlılığın tüm iş camiasına örnek olmasını istiyor ve Kızılay’ın çalışmalarına katkı sunmalarını bekliyorum’’ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, Ergani Kızılay Derneği Başkanı Süleyman Aslan, ASiMA Otomasyon ve Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Keskin vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakır’da kadın cinayeti: İşte detaylar!
Diyarbakır’da kadın cinayeti: İşte detaylar!