Advert

TEHLiKELi SERiNLiK!

TEHLiKELi SERiNLiK!
Bu içerik 3890 kez okundu.
Ergani ilçesinde hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde seyrettiği bugünlerde çareyi dörtyol mevkii Karaoğlan parkındaki süs havuzlarına girmekte bulan çocuklar eğlenmek ve serinlemek uğruna farkında olmadan canlarını tehlikeye atıyorlar. Aşırı sıcaklar nedeniyle sağlıksız ve tehlikeli olmasına rağmen serinlemek için parkın süs havuzuna giren çocuklar, olası bir elektrik akımı kaçağı tehlikesinin farkında olmadan bir metrelik derinlikteki havuza 5 metreden atlayarak eğlenmeye çalışıyorlar. Parkta bulunan bazı vatandaşların uyarılarına kulak asmayan çocuklar süs havuzundaki kirli sudan mikrop kapma veya olası bir elektrik kaçağı gibi risklere rağmen havuz keyfi yapmaktan geri durmuyorlar.
SÜS HAVUZU 1 KiŞiNiN CANINA MAL OLMUŞTU
Ergani ilçesinde etkisi devam eden ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltırken, yaz tatilinde ilçe merkezinde bulunan çocuklar ise serinlemek için her yıl olduğu gibi bu yaz da kendi yöntemleriyle serinlemeye devam ettiler. Karaoğlan parkında yapıldığı yıl elektrik kaçağı nedeniyle bir kişinin canına mal olan süs havuzu şimdilerde kavurucu yaz sıcağında çocukların serinlemek için tercih ettiği bir yer haline geldi. 
TEHLiKEYE ATLIYORLAR
  Dörtyol mevkiindeki Karaoğlan parkında bulunan süs havuzu, yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocukların serinlemek için girdiği bir yer oldu. Parkta bulunan vatandaşların uyarılarına aldırış etmeden 1 metrelik suya 5 metreden atlayarak yüzmeye çalışan çocuklar, içinde bulundukları tehlikeye ve vatandaşların uyarılarına aldırış etmeden oyunlarına devam ettiler. Yaz tatilinde ilçede gidebilecekleri bir havuz olmadığı için serinlemek için burayı tercih ettiklerini belirten çocuklar, "yetkililer biz çocukları da düşünüp girebileceğimiz ve güvenli havuzlar yapsınlar oraya gidelim" dediler. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!