Advert

Hizmetler masaya yatırıldı

Hizmetler masaya yatırıldı
Bu içerik 3080 kez okundu.
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurum Müdürleri ile Diyarbakır’da devam eden çalışmalar hakkında genel değerlendirme toplantısı yaptı.
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Vali Yardımcısı Mesut Gazi Ambarcı, Vali Yardımcısı Hacı Hasan Gökdemir, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, Kayapınar Kaymakamı Ozan Balcı, Sur Kaymakamı Bilal Özkan, Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, Çınar Kaymakamı Selami Kaya, Lice Kaymakamı Sinan Başak, Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Eğil Kaymakamı Kürşat Atak, Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut, Kocaköy Kaymakamı Yusuf Turhan, Dicle Kaymakamı Alparslan Kılıç, Hani Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Çermik Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş, Kaymakam Vekilleri Talha Battal ve Halil ibrahim Köroğlu ve kurum müdürleri katıldı.
Vali Güzeloğlu’nun Başkanlık ettiği ve DSi 10. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda; eğitim, sosyal yardımlar, KYK yurtları, iŞKUR, tarım, sağlık, DSi 10. Bölge Müdürlüğü çalışmaları, Biz Anadoluyuz Projesi, SODES, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ve Aile Destek Merkezleri ile ilgili konular görüşüldü.
Toplantıda görüşülen konularda, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, yaşanan sıkıntıların ve eksikliklerin giderilmesi konuları istişare edildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin