Advert

HAVAi FiŞEKLER KORKUTUYOR

Düğün sezonun başlamasıyla birlikte atılan havai fişeklerden rahatsız olan vatandaşlar, havai fişeklerin atılmasının yasaklanmasını isteyerek; "Gece yarısı havai fişekler herkesi rahatsız ediyor. Bu çılgınlığa önlem alınmasını istiyoruz" dediler.

HAVAi FiŞEKLER KORKUTUYOR
Bu içerik 3417 kez okundu.
Düğün sezonun başlamasıyla düğünlerde özellikle gece geç saatlerde atılan havai fişekler, Erganilileri  rahatsız ediyor. Havai fişeklerin atılmasının yasaklanmasını isteyen vatandaşlar yetkililerin harekete geçmesini istedi. Gece yarası patlatılan havai fişeklerin rahatsızlık verdiğini dile getiren Erganili vatandaşlar; "Düğün başta olmak üzere diğer etkinliklerde atılan havai fişekler ile benzeri patlayıcılar, artık işi çığırından çıkardı. Hemen hemen her gün düğünler yapılıyor. Vakitli vakitsiz havai fişeklerin atılması çevre gürültüsüne neden oluyor" diye konuştular.
ÖNLEM ALINSIN
Konuyu Ergani Kaymakamlığı başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü yetkililerine de ilettiklerini belirten vatandaşlar, şunları söylediler; "Bu tür patlamalar, hastalarımızı başta olmak üzere taziyelerde de herkesi rahatsız ediyor. Özellikle çocuklar üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Çocuk ve bebeklerin yattığı saatlerde atılan havai fişekler, küçüklerde korkuya neden oluyor. Çocuklar, bu korkuyla yatamaz duruma geliyor. Ergani'de gelin aracı konvoyunda gece yarısı klakson sesleri ile havai fişeklerin artık yasaklanmasını istiyoruz. Şehir merkezi ve Yenişehir caddesinde zaman zaman düğün konvoylarının geçiş güzergahına dönüşüyor. Trafik ekiplerinin denetimleri artırmasını istiyoruz." 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin