Advert

Kameralı Güvenlik önlemi

Ergani ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında ilçenin hassas noktalarına kurdurulan 52 kamera, yeni haber merkezi ile hizmet verecek.

Kameralı Güvenlik önlemi
Bu içerik 3337 kez okundu.
Ergani Emniyet Müdürü Yusuf Özgen, yaptığı açıklamada, Kent Güvenlik Yönetim Sistemlerine (KGYS) kapsamında ilçenin hassas görülen noktalarına 39'ü sabit 13'ü hareketli olmak üzere 52 kamera kurdurulduğunu söyledi.
Bu kameralar sayesinde ilçede yaşanabilecek tüm olumsuzlukların tespitinin kolayca sağlanabileceğini ifade eden Özgen, "(KGYS) odasında ve haber merkezimizde bulunan telefonlarımız, kameralarımız, telsizlerimizle ilçemizin güvenliğini sağlamak için hızlı ve son sistem donanımlarla hizmet vereceğiz." dedi.
Sistemin devreye girmesiyle Ergani'deki suç işleme olaylarının yüzde yüz önüne geçmeyi hedeflediklerini vurgulayan Özgen, "Bu konuda vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Şüphelendikleri şahısları ve şüpheli olayları bizlere bildirirlerse bulundukları yeri anında incelemeye alıp vakit kaybetmeden harekete geçeriz" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin